Tiny Kot
Tiny Kot

Tiny Kot

Boek bij ons

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Geen commissie
Hottub inbegrepen in de prijs
IMG_0379__800x533.JPG
3d8d48d7-b255-40df-830c-cf404e218373.jpg
E1592EBC-06BC-4B7D-949B-5F6D1F612954_1_102_o.jpg
F259BEBE-3B79-4D36-BAC0-9E6793DB36D4_1_102_o.jpg
dscf2905.jpg
Boek nu uw unieke verblijf
 — 

Ontdek onze unieke huisjes...

Een stukje paradijs in de Westhoek. Tiny Kot is een verzameling van ‘tiny houses’, die verspreid liggen op het domein. Het domein is een voormalige steenbakkerij en vlasfabriek, die gekenmerkt is door de grote vijver die er aanwezig is.

Met respect voor elkaars privacy liggen de huisjes zo ingedeeld dat je elkaar niet ziet liggen en je ten volle van de aanwezige natuur kan genieten. Alle huisjes zijn voorzien van een keuken met alle basismaterialen, enkel een oven en microgolf is niet aanwezig. Handdoeken en badjassen liggen klaar.

Wij liggen langs een drukke weg, dus helaas zal er wel wat omgevingslawaai te horen zijn, maar door de ligging van de huisjes zal je de baan niet opmerken omdat we een groenscherm hebben aangeplant en er zo voor gezorgd hebben dat je er weinig van merkt.

Huisdieren zijn toegelaten, maar hou er rekening mee dat de huisjes 'tiny' zijn en er geen omheining aanwezig is. Omdat de huisjes in de weide liggen gaan onze dieren nu en dan eens goede dag komen zeggen. Dit zijn onze schapen, de varkens of de alpaca's en die kunnen wel schrikken van honden.

Elk huisje heeft zijn eigen stijl en is voorzien van een eigen hottub waar je uren in kan dobberen en genieten van al het moois rondom u, deze zit standaart in de prijs. Tegen een meerprijs van €75 kunnen we onze mobiele sauna bij het huisje plaatsen, dit is een houtgestookte barrel sauna met een glazen achterwand die een unieke ervaring geeft.

Tegen de zomer van 2022 zal er aan het plantkot en boekenkot een zwemvijver aangelegd worden, deze is voor alle gasten vrij te gebruiken, ook voor tiny,pomp en buskot.

U kan er ook ter plaatse vele activiteiten doen. Zo hebben wij op de boerderij onze alpacas waar je mee op stap kan gaan. Dit kan via alpacapoelkapelle.be en start er bij de molen dichtbij de steenackermolenwandeling van een goede 9 kilometer, folders liggen in het huisje alsook ,de folders van andere wandelingen hier in de gemeente.