image00025
dsc_0308
C8372AE2-3B9F-4AA3-A55F-64CFD64DEAD5_1_102_o__450x600.jpg
F259BEBE-3B79-4D36-BAC0-9E6793DB36D4_1_102_o.jpg
182AF1DC-A11C-4DF7-A9F2-928FE327C852.jpeg
Boek nu uw unieke verblijf
 — 

Welkom bij Tiny Kot

Tiny kot is een verzameling van unieke huisjes en appartementen.

Op de site van een voormalige vlasfabriek hebben we 3 unieke appartementen en rond de voormalige kleiput die nu een natuurlijke vijver is hebben we 3 tiny huisjes aan jullie om ze allemaal te ontdekken.

 Er is een mooie gemeenschappelijke tuin met een zwemvijver, iedereen heeft zijn eigen hottub en aan de vijver hebben we de huisjes zodanig geplaatst dat je zich alleen op de wereld voelt. 

Tiny kot is de ideale plaats om de westhoek te ontdekken, of gewoon om hier ter plaatse te relaxen.

 

Ga op stap met onze alpaca’s Pol&Jos, zweet eens lekker uit in onze mobiele sauna of dobber gewoon enkele uurtjes in de hottub.

Kortom, een ervaring om lang van te genieten.

 

 

 

Tiny Kot

Hiermee is het allemaal begonnen, ons eerste zelfgemaakt huisje. Opgetrokken uit oude ramen is dit een heel luchtige, maar compacte woning. Hij staat in zijn eigen weide aan een kleine vijver, met zicht op de landerijen waar de vele dieren jullie eens goedendag komen zeggen.

Alle basisbehoeften zijn aanwezig: keuken, queensize bed, toilet en buitendouche.  Als extraatje heb je een hottub en BBQ mogelijkheid.

Een houtgestookte mobiele sauna kan bijgehuurd worden, vraag naar de beschikbaarheid.

Lees meer Boek nu

Pomp kot

Dit is een oud kot die dienst deed om het water van de vijver naar de fabriek te pompen. Jaren is het huisje in verval geraakt en deed het dienst als schuilhok voor de dieren. In de zomer van 2020 is het dan gerestaureerd geweest en supergezellig ingericht. Er is een terras die tegen de vijver ligt waar je uren kan zitten staren naar de vele watervogels die er wonen.

In de bomen boven en rond het huisje zijn honderden lichtjes gehangen die er voor zorgen dat je ’s avonds een unieke sfeer hebt, ideaal om weg te dromen in de hottub. Alle basisbehoeften zijn hier aanwezig, keuken qeensize bed, knuffelbank met vele kussens, toilet, en buitendouche. Als extraatje heb je een hottub en pizzaoven.

We kunnen op aanvraag een houtgestookte sauna bijplaatsen, wij verhuren die per dag. Vraag naar de beschikbaarheid.

Lees meer Boek nu

Bus kot

Een lijnbus op pensioen. Door de vele ramen in de bus is deze ideaal om van binnen al het moois hier te zien. Aan de ene kant heb je zicht op de vijver, aan de andere kant heb je zicht op de weide. De originele banken zijn bewaard gebleven. Het bed, keuken en douche maken er mooi deel van. Als extraatje heb je de hottub aan de rand van de vijver waar je een uniek gevoel beleefd.

We hebben een houtgestookte sauna ter beschikking, deze kan bijgehuurd worden per dag, vraag naar de beschikbaarheid.

Lees meer Boek nu

Plant Kot

Een heel leuk appartement in een voormalige vlasfabriek. Ingericht door bloemsierkunstenaar Olivier Petillion. Waan je in een ware jungle, ontdek de vele planten, lees er in de boeken of ga in de tuin om er te genieten van de hottub of neem een duik in de zwemvijver.

De ideale plaats om in stijl de westhoek te verkennen...

Lees meer Boek nu

Boeken Kot

Dit lichtrijk en ruim duplex appartement is een plaats waar je tussen de boeken kan overnachten, een plaats waar je uren in alle boeken kan bladeren en lezen.
We hebben voor iedereen een passend boek, we zoeken steeds naar mooie boeken en delen die graag met jullie.
In de tuin hebben we ook een hottub voor jullie staan en is er een gemeenschappelijke zwemvijver.

Lees meer  Boek nu

Love kot

Love Kot, hier draait het allemaal om de liefde. Dit appartement is gelegen in een voormalige vlasfabriek.

Volledig ingericht in een burlesque sfeer, rode en gouden kleuren en romantische decoratie. Er is een slaapkamer beneden en een slaapkamer boven. Een volledige keuken met zithoek. een Badkamer met douche en een appart toilet.

In de gemeenschappelijke tuin is er een zwemijver aanwezig en de hottub hebben we mooi weggewerkt in het groen zodat jullie die prive kunnen gebruiken.

Dit appartement is niet geschikt om met de kinderen te komen door de gewaagde decoratie.

Lees meer Boek nu

Omgeving

Poelkapelle ligt in het hart van de Westhoek, de ideale uitvalsbasis om de vele activiteiten die hier in de streek te vinden zijn. Ieper, Diksmuide en het Heuvelland liggen allemaal dichtbij en hebben heel veel te bieden.

Alle info over de streek en wat te doen kan je terug vinden op tourismewesthoek.be

Bekijk locatie

Bekijk beschikbaarheid