Tiny Kot
Tiny Kot

Tiny Kot

Boek bij ons

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Geen commissie
Hottub inbegrepen in de prijs
IMG_0379.JPG
IMG_0382.JPG
IMG_0378.JPG
IMG_0370.JPG
IMG_0380.JPG
Boek nu uw unieke verblijf
 — 

Welkom bij Tiny Kot

Tiny kot is een verzameling van unieke huisjes en appartementen.

Op de site van een voormalige vlasfabriek hebben we 4 unieke appartementen en rond de voormalige kleiput die nu een natuurlijke vijver is hebben we 3 tiny huisjes aan jullie om ze allemaal te ontdekken. Achter de vijver Is de boerderij aanwezig waar er alpaca's en ezels gefokt worden en die vrij te bezoeken is voor onze gasten. Of waar je met het gezin kan logeren in het alpaca kot.

 

 Er is een mooie gemeenschappelijke tuin met een zwemvijver, iedereen heeft zijn eigen hottub en aan de vijver hebben we de huisjes zodanig geplaatst dat je zich alleen op de wereld voelt. 

Tiny kot is de ideale plaats om de westhoek te ontdekken, of gewoon om hier ter plaatse te relaxen.

 

Ga op stap met onze alpaca’s Pol & Jos, zweet eens lekker uit in onze mobiele sauna of dobber gewoon enkele uurtjes in de hottub.

Kortom, een ervaring om lang van te genieten.

 

 

 

Tiny Kot

Hiermee is het allemaal begonnen, ons eerste zelfgemaakt huisje. Opgetrokken uit oude ramen is dit een heel luchtige, maar compacte woning. Hij staat in zijn eigen weide aan een kleine vijver, met zicht op de landerijen waar de vele dieren jullie eens goedendag komen zeggen.

Alle basisbehoeften zijn aanwezig: keuken, queensize bed, toilet en buitendouche.  Als extraatje heb je een hottub en BBQ mogelijkheid.

Een houtgestookte mobiele sauna kan bijgehuurd worden, vraag naar de beschikbaarheid.

Lees meer Boek nu

Bus kot

Een lijnbus op pensioen. Door de vele ramen in de bus is deze ideaal om van binnen al het moois hier te zien. Aan de ene kant heb je zicht op de vijver, aan de andere kant heb je zicht op de weide. De originele banken zijn bewaard gebleven. Het bed, keuken en douche maken er mooi deel van. Als extraatje heb je de hottub aan de rand van de vijver waar je een uniek gevoel beleefd.

We hebben een houtgestookte sauna ter beschikking, deze kan bijgehuurd worden per dag, vraag naar de beschikbaarheid.

Lees meer Boek nu

Pomp kot

Dit is een oud kot die dienst deed om het water van de vijver naar de fabriek te pompen. Jaren is het huisje in verval geraakt en deed het dienst als schuilhok voor de dieren. In de zomer van 2020 is het dan gerestaureerd geweest en supergezellig ingericht. Er is een terras die tegen de vijver ligt waar je uren kan zitten staren naar de vele watervogels die er wonen.

In de bomen boven en rond het huisje zijn honderden lichtjes gehangen die er voor zorgen dat je ’s avonds een unieke sfeer hebt, ideaal om weg te dromen in de hottub. Alle basisbehoeften zijn hier aanwezig, keuken qeensize bed, knuffelbank met vele kussens, toilet, en buitendouche. Als extraatje heb je een hottub en pizzaoven.

We kunnen op aanvraag een houtgestookte sauna bijplaatsen, wij verhuren die per dag. Vraag naar de beschikbaarheid.

Lees meer Boek nu

Boeken Kot

Dit lichtrijk en ruim duplex appartement is een plaats waar je tussen de boeken kan overnachten, een plaats waar je uren in alle boeken kan bladeren en lezen.
We hebben voor iedereen een passend boek, we zoeken steeds naar mooie boeken en delen die graag met jullie.
In de tuin hebben we ook een hottub voor jullie staan en is er een gemeenschappelijke zwemvijver.

Lees meer  Boek nu

Plant Kot

Een heel leuk appartement in een voormalige vlasfabriek. Ingericht door bloemsierkunstenaar Olivier Petillion. Waan je in een ware jungle, ontdek de vele planten, lees er in de boeken of ga in de tuin om er te genieten van de hottub of neem een duik in de zwemvijver.

De ideale plaats om in stijl de westhoek te verkennen...

Lees meer Boek nu

Love kot

Love Kot, hier draait het allemaal om de liefde. Dit appartement is gelegen in een voormalige vlasfabriek.

Volledig ingericht in een burlesque sfeer, rode en gouden kleuren en romantische decoratie. Er is een slaapkamer beneden en een slaapkamer boven. Een volledige keuken met zithoek. een Badkamer met douche en een appart toilet.

In de gemeenschappelijke tuin is er een zwemijver aanwezig en de hottub hebben we mooi weggewerkt in het groen zodat jullie die prive kunnen gebruiken.

Dit appartement is niet geschikt om met de kinderen te komen door de gewaagde decoratie.

Lees meer Boek nu

Kunst Kot

Een kunstig kot

Een appartement dat is ingericht met kunst. Allerhande schilderijen, beelden en curiosa zijn hier samengebracht tot een origineel geheel en zorgen voor een gezellige sfeer om hier te logeren.

Dit appartement heeft alle basisbenodigdheden. Er is 1 slaapkamer met een 4 persoons stapelbed.

 

Lees meer   Boek nu

Omgeving

 
Poelkapelle wordt soms beschouwd als het hart van de Westhoek vanwege zijn centrale ligging in deze regio in West-Vlaanderen. De Westhoek staat bekend om zijn rijke geschiedenis, met name vanwege de gebeurtenissen tijdens de Eerste Wereldoorlog, en Poelkapelle is geen uitzondering.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog was Poelkapelle een belangrijke locatie vanwege zijn strategische positie nabij het front. In de buurt waren verschillende slagvelden, loopgraven en herdenkingsplaatsen te vinden, zoals Tyne Cot Cemetery, de grootste begraafplaats voor geallieerde troepen ter wereld. Deze historische betekenis draagt bij aan de identiteit van Poelkapelle en de Westhoek in het algemeen.

Poelkapelle biedt bezoekers de mogelijkheid om de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog te verkennen door middel van musea, monumenten en gedenktekens. Daarnaast is de omgeving ideaal voor wandelingen en fietstochten door het prachtige landschap van de westhoek. Ook kun je genieten van de lokale keuken in de restaurants en cafés in de buurt.

Kortom, Poelkapelle is het hart van de Westhoek vanwege zijn centrale ligging en historische betekenis, en het biedt bezoekers de mogelijkheid om de rijke geschiedenis van de regio te ontdekken en te genieten van het prachtige landschap en de lokale cultuur.

Alle info over de streek en wat te doen kan je terug vinden op tourismewesthoek.be en lp.be

Bekijk locatie

Bekijk beschikbaarheid