image00025
cae4344f-28ea-441f-8209-f909528d2f94_1_105_c
dsc_0308
5f13db34-ee47-4396-936c-2973945897cb_1_105_c
CD9FE2C8-6ED5-41BB-AAB3-353F0287D80E_1_105_c.jpg
Boek nu uw unieke verblijf
 — 

Welkom bij Tiny Kot

Een stukje paradijs in de Westhoek. Tiny Kot is een verzameling van ‘tiny houses’, die verspreid liggen op het domein. Het domein is een voormalige steenbakkerij en vlasfabriek, die gekenmerkt is door de grote vijver die er aanwezig is.

Met respect voor elkaars privacy liggen de huisjes zo ingedeeld dat je elkaar niet ziet liggen en je ten volle van de aanwezige natuur kan genieten.

Elk heeft zijn eigen stijl en is voorzien van een eigen hottub waar je uren in kan dobberen en genieten van al het moois rondom u.

Tiny Kot is de ideale plaats om de Westhoek te ontdekken door zijn centrale ligging. Of Geniet hier ter plaatse. Word wakker en geniet van ons lekker ontbijt, ontstres in onze mobiele sauna dat we aan het huisje plaatsen of ga op wandel hier met Pol en Jos onze alpaca's.

Tiny Kot

Hiermee is het allemaal begonnen, ons eerste zelfgemaakt huisje. Opgetrokken uit oude ramen is dit een heel luchtige, maar compacte woning. Hij staat in zijn eigen weide aan een kleine vijver, met zicht op de landerijen waar de vele dieren jullie eens goedendag komen zeggen.

Alle basisbehoeften zijn aanwezig: keuken, queensize bed, toilet en buitendouche.  Als extraatje heb je een hottub en BBQ mogelijkheid.

Een houtgestookte mobiele sauna kan bijgehuurd worden, vraag naar de beschikbaarheid.

Lees meer Boek nu

Pomp kot

Dit is een oud kot die dienst deed om het water van de vijver naar de fabriek te pompen. Jaren is het huisje in verval geraakt en deed het dienst als schuilhok voor de dieren. In de zomer van 2020 is het dan gerestaureerd geweest en supergezellig ingericht. Er is een terras die tegen de vijver ligt waar je uren kan zitten staren naar de vele watervogels die er wonen.

In de bomen boven en rond het huisje zijn honderden lichtjes gehangen die er voor zorgen dat je ’s avonds een unieke sfeer hebt, ideaal om weg te dromen in de hottub. Alle basisbehoeften zijn hier aanwezig, keuken qeensize bed, knuffelbank met vele kussens, toilet, en buitendouche. Als extraatje heb je een hottub en pizzaoven.

We kunnen op aanvraag een houtgestookte sauna bijplaatsen, wij verhuren die per dag. Vraag naar de beschikbaarheid.

Lees meer Boek nu

Bus kot

Een lijnbus op pensioen. Door de vele ramen in de bus is deze ideaal om van binnen al het moois hier te zien. Aan de ene kant heb je zicht op de vijver, aan de andere kant heb je zicht op de weide. De originele banken zijn bewaard gebleven. Het bed, keuken en douche maken er mooi deel van. Als extraatje heb je de hottub aan de rand van de vijver waar je een uniek gevoel beleefd.

We hebben een houtgestookte sauna ter beschikking, deze kan bijgehuurd worden per dag, vraag naar de beschikbaarheid.

Lees meer Boek nu

plant Kot

Een heel leuk appartement in een voormalige vlasfabriek. Ingericht door bloemsierkunstenaar Olivier Petillion. Waan je in een ware jungle, ontdek de vele planten, lees er in de boeken of ga in de tuin om er te genieten van de hottub.

De ideale plaats om in stijl de westhoek te verkennen...

Lees meer Boek nu

Boeken Kot

De kamer waar boeken centraal staan.

Omgeving

Poelkapelle ligt in het hart van de Westhoek, de ideale uitvalsbasis om de vele activiteiten die hier in de streek te vinden zijn. Ieper, Diksmuide en het Heuvelland liggen allemaal dichtbij en hebben heel veel te bieden.

Alle info over de streek en wat te doen kan je terug vinden op tourismewesthoek.be

Bekijk locatie

Bekijk beschikbaarheid